knapp
svflagga
polska
youtube
SI
svt
logga
hem

omoss

kontakt

HOUSE PRODUCTION

Vi är ett produktionsbolag som utför all sorts uppdrag inom TV, film och media. Det unika med oss är att du som uppdragsgivare kan anlita oss för att arbeta med delar av en större produktion, men att vi även kan stå för helheten. Från koncept och idé till färdig produkt. Vi gör även en hel del uppdrag internationellt.

Vi har en bred erfarenhet av de flesta fält inom TV-sektorn vare sig det handlar om underhålling, genreprogram, dokumentärer, reklam eller granskande journalistik. Vi är ett litet team vars styrka är att alla har varit aktiva i inom de flesta delarna avproduktionsprocessen. Med vårt kontaktnät kan vi hitta de bäst lämpade resurserna för produktionens behov vare sig det gäller grafiska lösningar, produktion och koncept, eller att bygga en scenografi.

Historiskt har vi varit inblandade i en mängd olika produktioner åt många av de största TV kanalerna och produktionsbolagen inom mediabranschen av vilka följande kan nämnas:

SVT - TV4 - TV4+ - TV3 - ZTV - CNN - EUROSPORT - NRK
Titan Media - Baluba Television - Meter Film & TV - Eyeworks - Strix - Kajak - WTN

Vi har även varit inblandade i en hel del produktioner genom åren bla. "Efterlyst", Cancergalan, "Mera Bröst", "NRJ awards", "Ikväll: RobertAschberg", "Diskutabelt", samt reklam och musikvideos.